keuken & restaurant

Prachtig eten

Essentie van elke maaltijd, zijn de ingrediënten. En die zijn bij ons dagelijks vers. In de eigen, uitstekend geoutilleerde keuken, verricht Chef André Bernard er telkens prachtige dingen mee.

DINER, DE LUNCH...

Zes avonden per week, van zondag tot en met vrijdag, serveren wij een drie gangen diner. Op zaterdag een lunch.
Bij het diner heeft u keuze uit verschillende menu-opties: vlees, vis, ruimschoots variatie in groenten en bereiding van aardappelen. Drie maal per week het Chef Menu, dat telkens opnieuw heerlijk verrast. Het resultaat: dineren op sterniveau. Een gekoesterde kwaliteit van Hillegonda Serviceflat.

HET EIGEN RESTAURANT

Samen met de andere bewoners dineert u in ons eigen restaurant aan uw met linnen gedekte tafel. Op een vanzelfsprekende manier zoeken bewoners hierbij elkaars gezelschap op, maar niets verplicht, want uw autonomie behoeft geen betoog. En op uw wens wordt het diner evengoed in uw appartement bezorgd.

OOK CULTUREEL

In het sfeervolle restaurant krijgt ook cultuur ruim baan, zoals regelmatig de zondagochtendconcerten, door talentvolle musici. Interessante lezingen, informatieve bijeenkomsten of bridge-avonden? Geregeld is het restaurant centrum van reuring op niveau en dat bevalt uitstekend.

THEMA’S ALS INSPIRATIE

Op vaste momenten, zoals Sint Nicolaas, Kerst en Pasen, organiseren wij een thema-diner. Maar er zijn door het jaar meer momenten die ons daartoe inspireren. Een speciaal verjaardagsdiner, -lunch of high tea voor een kleine of grotere groep? Wij verzorgen het graag voor u. Zo nodig in een aparte ruimte, om uw privacy te dienen.